ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Πρώτη απώλεια βαθμών για την Καστοριά, αφού έφερε, στο γήπεδο της, λευκή ισοπαλία (0-0), με την Αστραπή Μεσοποταμίας.

Φωτογραφίες - Βίντεο: Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ
Πρώτη απώλεια βαθμών για την Καστοριά, αφού έφερε, στο γήπεδο της,  λευκή ισοπαλία (0-0), με την Αστραπή Μεσοποταμίας, χάνοντας ταυτόχρονα την μοναδική ευκαιρία να  απομακρυνθεί περισσότερο από τους διώκτες της. Παρά το άτυχο αυτό αποτέλεσμα, οι "γουναράδες" εξακολουθούν και είναι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα, του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της Ε. Π. Σ. Καστοριάς. 




Το παιχνίδι φάνηκε από το ξεκίνημα του ότι δεν θα είναι εύκολο για την Καστοριά, αφού οι παίκτες της έχαναν, από νωρίς, την μία ευκαιρία πίσω απο την άλλη. Απο την άλλη μεριά οι παίκτες της Αστραπής στάθηκαν, χωρίς φόβο, απέναντι στον αντίπαλο τους και προσπάθησαν για το καλύτερο. Έτσι, με την παρέλευση του πρώτου εικοσάλεπτου, όπου η Καστοριά πίεσε ασφυκτικά, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, οι παίκτες της Αστραπής αναθάρρησαν και ισορρόπησαν το παιχνίδι. Παρόλα αυτά η Καστοριά έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες και συγκεκριμένα στο 36΄, όταν ο Κοσμίδης έκανε την επέμβαση του αγώνα, αφού απέκρουσε πάνω στην γραμμή το σουτ του Astrauskas και στο 42΄, όταν το σουτ του Tahirllari βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοσμίδη. 



Στην επανάληψη η Καστοριά προσπάθησε και πάλι να πετύχει κάποιο γκολ και στο 68΄ο Tahirllari απέτυχε από πλεονεκτική θέση να σκοράρει, ενώ στο 73΄ο Μαντζάνας έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν, αντί να πλασάρει ή να γυρίσει την μπάλα στον Astrauskas, που βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ, προτίμησε να περάσει και τον Κοσμίδη, βγάζοντας τη μπάλα άουτ. Στο 77΄ο Γεωργούλης αντίκρισε, απευθείας, την κόκκινη κάρτα του κ. Στυλιάδη για σκληρό φάουλ σε αντίπαλο, ενώ στο 85΄ο Κουσίδης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.



Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τους παίκτες της Αστραπής Μεσοποταμίας να πανηγυρίζουν για το θετικό αποτέλεσμα, για το οποίο μόχθησαν πάρα πολύ για να το πάρουν και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. 




Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Στυλιάδη Δ. και των βοηθών του κ.κ. Χατζή Κ. και Σταγγόλη Χ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς

Οι συνθέσεις: 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Αντωνιάδης, Νίνος (71΄Τσόπρας), Τράντας, Rapo (55' Γεωργούλης), Λαδάς, Damzi, Μηλιάτης, Tahirllari, Astrauskas, Μαντζάνας (82΄Χασάι)

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Κοσμίδης, Τσακλίδης (88΄Ξανθόπουλος Γ.), Ζήσης, Παλαιοδήμος Ν., Ιωαννίδης, Μούσιας, Καρανάσιος Α., Κουσίδης, Νικολόπουλος Φωτ. (75΄Βασιλειάδης), Tarelli, Γρηγοριάδης (67΄Καραμανίδης)