ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Αλώβητη η Καστοριά και στο Αμύνταιο. Αν και είχε πολλές σοβαρές ελλείψεις, ήλθε ισόπαλη 1-1, με τον τοπικό Ερμή, που είναι πρωτοπόρος, μαζί με τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα, στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ε. Π. Σ. Φλώρινας. Το παιχνίδι έληξε δέκα λεπτά νωρίτερα, αφού απειλήθηκε σύρραξη, εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού και από τις δύο ομάδες.






Αλώβητη πέρασε η Καστοριά από το Αμύνταιο. Αν και είχε πολλές σοβαρές ελλείψεις, ήλθε ισόπαλη 1-1, με τον τοπικό Ερμή, που είναι πρωτοπόρος, μαζί με τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα, στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ε. Π. Σ. Φλώρινας. Το παιχνίδι έληξε δέκα λεπτά νωρίτερα, αφού απειλήθηκε σύρραξη, εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού και από τις δύο ομάδες.




Η Καστοριά ταξίδεψε στο Αμύνταιο,  χωρίς τους Μηλιάτη, Τσίπη, Tahirllari, Rapo και τον νεοαποκτηθέντα Γιαρμά. Παρόλα αυτά οι παίκτες της στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που ικανοποίησε τον τεχνικό Διονύση Λίτσκα. 




Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και στα δύο ημίχρονα, ενώ το χαρακτηριστικό του είναι τα σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν. Ο Ερμής Αμυνταίου ευτύχησε να προηγηθεί στο 40΄με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Σολάκη, το οποίο δόθηκε, όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Φυτανίδη. Η Καστοριά έφτασε στην ισοφάριση στο 55΄όταν ο Damzi βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Astrauskas, ο οποίος με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).


Η σύνθεση της Καστοριάς

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος (60΄Δημητριάδης), Φυτανίδης (70΄Μελισανίδης), Νίνος, Petrov, Τράντας, Λαδάς, Damzi, Αντωνιάδης, Χασάι, Astrauskas, Μαντζάνας