ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για την Καστοριά. Έχασε και απο την Α. Ε. Π. Καραγιαννίων με σκορ 1-2

Βίντεο: sentra.com.gr



Την τρίτη συνεχόμενη ήττα γνώρισε η Καστοριά, στο γήπεδο της, αφού ηττήθηκε και από την Α.Ε.Π. καραγιαννίων με σκορ 1-2. Έτσι η κατάσταση γίνεται, πλέον, πολύ δύσκολη για τους "γουναράδες", οι ιθύνοντες των οποίων δεν μπορούσαν να φανταστουν, ούτε στα πιο άσχημα όνειρα τους, αυτό το φετινό κακό ξεκίνημα. 

Η Καστοριά βρέθηκε από πολύ νωρίς "με την πλάτη στον τοίχο", αφού ήταν απο το 2΄κιόλας λεπτό, πίσω στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Μπαϊρακτάρη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σαββούδης, ανοίγοντας το σκορ (0-1). Στο 28΄η Καστοριά ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή. Στο 32΄ο Χασάι έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, απέφυγε έναν αντίπαλο και με ωραίο πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Στο 42΄ο Μπουρτουτζάν, εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία των αμυντικών της Καστοριάς, έκανε απο κοντά, με πλασέ, το 1-2.




Στην επανάληψη η Καστοριά προσπάθησε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, όμως οι παίκτες της, έχοντας ψυχολογικό μειονέκτημα, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες ευκαιρίες, που θα τους επέτρεπε να πάρουν κάτι θετικό από το παιχνίδι. 

Διαιτητές: Παυλίδης, Πάντσης, Κελεσίδης (Σ.Δ. Ημαθίας)
Οι συνθέσεις: 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Πατσίκας (60’ Ντάμζι), Ηλίας, Μπαϊραχτάρης (86’ Φυτανίδης), Ιασωνίδης, Αντωνιάδης, Νίνος, Μηλιάτης, Γεωργαντζάς (46’ Σαββόπουλος), Αστράουσκας (81’ Βενέτης), Χασάι

Α.Ε.Π. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ: Κωφίδης, Πασχαλίδης, Ντούκα (79’ Σβίρος), Σαββίδης, Δημητριάδης, Χαματάι (52’ Παπουτζίδης), Παπαδόπυλος, Σαββούδης, Μπατμάς (75’ Παπαγαθονίκου), Μπουρτουτζιάν (75’ Χατζηκωνσταντίνου), Ακριτίδης