ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016


Παρέμεινε στην Καστοριά και ο Nikolin RapoO Nikolin Rapo παρέμεινε στην Καστοριά. Ο νεαρός ταλαντούχος μέσος, που είναι γεννημένος στις 05/11/1994, έχει ύψος 1.80 m και βάρος 73 Kgr. Πέρυσι ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Καστοριάς, στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα για να σωθεί (!), έχοντας είκοσι (20) συμμετοχές, ενώ πέτυχε και τέσσερα (4) γκολ. 


Η διοίκηση της Καστοριάς, εκτιμώντας το ταλέντο, αλλά και την περσινή απόδοση του ποδοσφαιριστή, ήθελε να τον κρατήσει "πάση θυσία" στην ομάδα, κάτι που, τελικά, πραγματοποιήθηκε, μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις. Η παραμονή του Rapo στην ομάδα αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για τον Γρηγόρη Σαρηκαλαϊτζίδη και την διοίκηση του, δεδομένου ότι ο ποδοσφαιριστής αποτελούσε το "μήλο της έριδος", για πολλές ομάδες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Nikolin Rapo είναι γιος του παλαιού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Gilbert Rapo, o οποίος πέρασε από την Καστοριά, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο σαν ποδοσφαιρική αξία, όσο και σαν χαρακτήρας.