ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Σε φιλικό παιχνίδι η Καστοριά επιβλήθηκε της Κοζάνης με 3-0.





Σε φιλικό παιχνίδι, που έδωσε στο γήπεδο της, η Καστοριά επιβλήθηκε της Κοζάνης με 3-0. Η εικόνα της Καστοριάς ήταν σαφώς βελτιωμένη από το προηγούμενο φιλικό με την Α. Ε. Εράτυρας και η ομάδα δείχνει ότι βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο της. Σίγουρα ο προπονητής της Νίκος Γατόπουλος που περιμένει ακόμη περισσότερα από τους παίκτες του, είδε κάποια λάθη και εκεί θα επικεντρωθεί τις επόμενες ημέρες. Στο 10΄ο Σιδέρης βρήκε τον Damzi, το σουτ του οποίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Κοκκινίδης. Στο 19΄το σουτ του Χαματάι απέκρουσε ο Κράτσιος με τα πόδια. Στο 20΄η Καστοριά άνοιξε το σκορ. Ο Tahirllari πάσαρε από τα δεξιά στον Astrauskas, αυτός γύρισε με την μία στον Damzi, που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 30΄ο Damzi έβγαλε την βαθιά μπαλιά, αλλά ο Κοκκινίδης επενέβη έγκαιρα προ του Astrauskas. Στο 31΄ο Σιδέρης έκανε ωραία μπαλιά στον Rapo, αυτός πάσαρε στον Tahirllari, ο οποίος γύρισε ωραία στον Astrauskas, με τον τελευταίο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Στο 36΄, μετά από πάσα του Tahirllari, ο Astrauskas σούταρε με τους αμυντικούς να απομακρύνουν τη μπάλα. Στο 39΄ωραία επέλαση του Νίνου από αριστερά, αλλά η σέντρα του πέρασε ανεκμετάλλευτη, αφού κανείς από τους συμπαίκτες του δεν ακολούθησε τη φάση.  



Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε η ίδια, με την Καστοριά να έχει και πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να πετύχουν κάτι με αντεπιθέσεις. Έτσι, στο 47΄ο Νίνος πάσαρε στον Balciunas, αυτός πάσαρε στον Tahirllari, αλλά πρόλαβαν οι αμυντικοί και απομάκρυναν τον κίνδυνο. Στο 49΄ο Rapo έκανε σέντρα από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Balciunas πέρασε άουτ. Στο 51΄το φάουλ του Damzi πέρασε άουτ, ενώ στο 56΄ο ίδιος παίκτης έκανε σέντρα και ο Tahirllari με διπλή προσπάθεια πέτυχε το 2-0. Στο 58΄ σουτ του Γιουβανέλη πέρασε άουτ. Στο 61΄ο Tahirllari έκανε σέντρα και ο Damzi με σουτ έκανε το 3-0. Στο 65΄το σουτ του Λαζαρίδη έξω από την περιοχή, απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Κράτσιος. Στο 79΄ μετά από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων και κόντρα στην πλάτη του Τσικόπουλου, επενέβη με διπλή προσπάθεια ο Τζόρτζεβιτς. Στο 80΄ο Δούμας προσπάθησε με διπλή προσπάθεια να πετύχει το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Νέδος στην πρώτη φάση και ο Μπαϊρακτάρης στην δεύτερη προσπάθεια απεσόβησαν τον κίνδυνο. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Στυλιάδης, με βοηθούς τον κύριο Ρόντση Κυρ. και την κα Ζαρομυτίδου

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος (70΄Δημητριάδης), Αντωνιάδης (80΄Ηλιόπουλος), Νίνος (78΄Παπακώστας), Τράντας (77΄Τσόπρας), Λαδάς (78΄Μελισσανίδης), Damzi (68΄Νικολάου Αναστ.), Μηλιάτης (70΄Νέδος), Astrauskas (75΄Νούλας), Σιδέρης (46΄Balciunas), Rapo (55; Γεωργούλης), Tahirllari (65΄Μπαϊρακτάρης)

ΚΟΖΑΝΗ: Κοκκινίδης (46΄Τζόρτζεβιτς), Μέτσιος, Λαζαρίδης, Κοντογουλίδης, Τσικόπουλος, Χαματάι, Γιουβανέλης, Τραυλός, Καζαντζίδης, Κοντός, Δούμας