ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Με το ευρύ σκορ 0-10, η Καστοριά επιβλήθηκε των Ελπίδων Μεσοποταμίας, εκτός έδρας και "σφράγισε" το εισιτήριο της επιστροφής της, μετά από δύο (2) χρόνια, στην Γ΄Εθνική. Πέντε (5) γκολ πέτυχε ο Emigen Damzi, ο οποίος θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη θέση του 1ου σκόρερ του πρωταθλήματος.





Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κάποια ιδιαίτερη κριτική, αφού ήταν εμφανής η δυναμικότητα των δύο ομάδων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι παίκτες της Καστοριάς να πετύχουν απο πέντε γκολ, σε κάθε ημίχρονο και να φτάσουν εύκολα σε μία εμφατική νίκη. 

Η πρώτη καλή φάση για την Καστοριά ήρθε μόλις στο 5΄, όταν ο Νίνος είδε το σουτ, που έκανε, να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι. Από εκεί και πέρα η Καστοριά ήταν καταιγιστική και με την συμπλήρωση της πρώτης μισής ώρας του αγώνα, κατόρθωσε να πετύχει πέντε γκολ. Έτσι στο 9΄ο Damzi με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1), μετά από κάθετη πάσα του Μαντζάνα. Στο 12΄ο Μαντζάνας με σουτ, μέσα από την μικρή περιοχή, έκανε το 0-2. Στο 21΄ο Λαδάς με σουτ, από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 0-3. Στο 29΄ο Damzi έκανε το 0-4, ύστερα από σέντρα του Μαντζάνα. Δύο λεπτά αργότερα (31΄), ο Μαντζάνας με σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 0-5. 




Στην επανάληψη ο Damzi άρχισε να "πυροβολεί κατά ριπάς"  μια και σε διάστημα επτά λεπτών (49΄-56΄), πέτυχε τρία γκολ. Συγκεκριμένα στο 49' με σουτ έκανε το 0-6, πετυχαίνοντας, ταυτόχρονα, χατ τρικ, που είναι το δεύτερο του, στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 51΄ και στο 56΄ο Damzi, με ισάριθμα σουτ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-7 και 0-8, αντίστοιχα και  παράλληλα "έσπασε" το ατομικό του ρεκόρ, αφού έγινε ο μοναδικός παίκτης της Καστοριάς, που πέτυχε, στο φετινό πρωτάθλημα, πέντε (5) γκολ, σε ένα παιχνίδι. Στο 61΄ ήταν η σειρά του Τράντα, να χριστεί σκόρερ, όταν με σουτ "έγραψε" το 0-9. Στο 90΄ο Αντωνιάδης με σουτ "έκλεισε" το σκορ (0-10),  βάζοντας "το κερασάκι στην τούρτα".

Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Τσιμόπουλου Θ. και των βοηθών του κ.κ. Κύρκου Σ. και Αθανασιάδη Θ, άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Τοπαλίδης, Στεργίου, Τσακλίδης, Κοκοβίδης, Νάττας, Παλαιοδήμος Α., Ζυμπίδης Χρ., Αμανατίδης Θεοδ., Μιχαλίτσης (53΄Αμανατίδης Δ.), Παπαθανασιάδης, Κρομπίδης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Γιαρμάς, Νίνος, Τσόπρας, Τράντας, Αντωνιάδης, Λαδάς, Damzi, Μηλιάτης (46΄Νέδος), Πετρίδης (32΄Μελισσανίδης), Rapo (56΄Τσίπη), Μαντζάνας