ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε, προς τιμή του Γιώργου Αργυρού, η Καστοριά νίκησε τον Α. Σ. Νταηλάκη με σκορ 0-5. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Α. Σ. Νταηλάκης, αλλά και η Ε. Π. Σ. Καστοριάς προσέφεραν από μία τιμητική πλακέτα στον ποδοσφαιριστή.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε, προς τιμή του Γιώργου Αργυρού, η Καστοριά νίκησε τον Α. Σ. Νταηλάκη με σκορ 0-5. Ο Διονύσης Λίτσκας βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει και τρεις ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα, δίνοντας τους την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητες τους. Τα γκολ πέτυχαν οι Νίνος (17΄), Αργυρός (32΄), Μαντζάνας (41΄) , υπό δοκιμή3 (75΄) και Αντωνιάδης (81΄).

Η σύνθεση της Καστοριάς:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Υπό δοκιμή. Μπαϊρακτάρης, υπό δοκιμή2, Μελισσανίδης, υπό δοκιμή3, Τράντας, Αντωνιάδης, Rapo, Αργυρός, Μαντζάνας, Νίνος. Στο β΄μέρος αγωνίστηκαν και οι Κράτσιος, Γιαρμάς και Χασάι.




Στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα του Νταηλάκη με την Καστοριά, που έγινε χθες το απόγευμα κάτω από καταρρακτώδη βροχή στο γήπεδο της Φούρκας, ο Γιώργος Αργυρός έκλεισε με ένα γκολ την καριέρα του και τιμήθηκε για την προσφορά του στο καστοριανό ποδόσφαιρο από τον Α.Σ. Νταηλάκης και την ΕΠΣ Καστοριάς.