ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

Στον τελικό του τουρνουά "Θεόδωρος Σαρηπανίδης", προκρίθηκε η Καστοριά που νίκησε τον Α. Σ. Νταηλάκη με το εμφατικο σκορ 1-9. και θα αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή, την Ομόνοια Βογατσικού.


Φωτό: Sentra
Με εννιά (9) γκολ φιλοδώρησε η Καστοριά, τον Α. Σ. Νταηλάκη, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι, που έδωσε σήμερα, στα πλαίσια του τουρνουά "Θεόδωρος Σαρηπανίδης". Έτσι θα αντιμετωπίσει αύριο στον τελικό, την ομάδα της Ομόνοιας Βογατσικού, που επιβλήθηκε, λίγο νωρίτερα, του Α.Ο. Κάστωρ με σκορ 4-3. 


Η Καστοριά προηγήθηκε στο 4΄, όταν ο Ιασωνίδης  με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 10΄ο Πατσίκας με σουτ έκανε το 0-2. Στο 20΄ και στο 25΄ο Βενέτης με διαδοχικά σου έκανε το 0-3 και το 0-4 αντίστοιχα. Στο 35΄ο Αντωνιάδης με φάουλ "έγραψε" το 0-5. 

Στο 50΄ο Βενέτης έκανε με σουτ το 0-6, πετυχαίνοντας, ταυτόχρονα, χατ-τρικ. Στο 60΄ο Νικολόπουλος μείωσε, για λογαριασμό των γηπεδούχων, με σουτ, σε 1-6. Στο 80΄ο Νίνος με σουτ έκανε το 1-7. Στο 85΄ο Νίνος με νέο σουτ έκανε το 1-8. Στο 88΄ο Χασάι με σουτ έκανε το τελικό 1-9.Η σύνθεση της Καστοριάς:

Πετσώνης, Μπαϊρακτάρης, Τσόπρας, Ιασωνίδης, Φυτανίδης, Παπακώστας, Αντωνιάδης, Σαββόπουλος, Πατσίκας, Γιώργης, Βενέτης. 

Έπαιξαν, επίσης και οι Ηλίας, Μηλιάτης, Νίνος, Κράτσιος, Χασάι