ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Σε φιλικό παιχνίδι: Αστραπή Μεσοποταμίας - Καστοριά 2-7





Πολύτιμα και χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Διονύσης Λίτσκας με τους συνεργάτες του, στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Καστοριά στην Μεσοποταμία, με την τοπική Αστραπή, την οποία νίκησε με 2-7.




Το παιχνίδι ήταν ένας συνεχής μονόλογος της Καστοριάς, που έδειξε ότι βρίσκεται από απόψεως φυσικής κατάστασης, αλλά και τακτικής σε ικανοποιητικό, για την εποχή, βαθμό.



Στο 5΄ η κεφαλιά του Ιασωνίδη αποκρούσθηκε από το δοκάρι της εστία των γηπεδούχων. Στο 30΄ο Ηλίας με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 33΄ ο Νίνος με σουτ έκανε το 0-2. Στο 38΄ το σουτ του Χασάι αποκρούσθηκε από την δεξιά κάθετη δοκό. Στο 40΄ο Σιαραφέρας, με πλασέ, μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.



Στην επανάληψη η Καστοριά κινήθηκε σε επιθετικό μοτίβο και στο 55΄ο Μηλιάτης, με ωραία εκτέλεση φάουλ, έκανε το 0-4. Στο 58΄ο Πατσίκας ανέτρεψε τον Ξανθόπουλο και το πέναλτι που δόθηκε το εκτέλεσε εύστοχα ο Καραμανίδης, μειώνοντας σε 1-4. 

Στο 60΄ο Γιώργης με υπέροχο μακρινό σουτ έκανε το 1-5. Στο 75΄ο Αντωνιάδης, μετά από ασίστ του Σαββόπουλου, έκανε το 1-6. Στο 78΄ο Νίνος, μετά από ασίστ του Χασάι, με πλασέ έκανε το 1-7. Στο 90΄ο Σιωπόβου "έγραψε" το τελικό 2-7.




Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τσιμόπουλος του Σ. Δ. Π. Καστοριάς

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Μεϊμαρίδης, Παπαθωμάς, Αμανατίδης, Καρανάσιος Σπ., Νοβάτσης, Καρανάσιος Αθ., Ψωμιάδης, Βασιλειάδης, Κοκοβίδης, Καλλιμάνης, Καραμανίδης.
Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κωνσταντίνου, Λαμπριανίδης, Σιωπόβου, Παλαιοδήμος Νικ., Ξανθόπουλος, Δημητριάδης, Κρομλίδης και Ζήσης


ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος (70΄Πετσώνης), Ηλίας (60΄Σαββόπουλος), Τσόπρας, Παναγιωτίδης (46΄Μπαϊρακτάρης), Ιασωνίδης (65΄Φυτανίδης), Αντωνιάδης, Σιαραφέρας (46΄Πατσίκας), Μηλιάτης, Χασάι, Γιώργης (60΄Παπακώστας), Νίνος