ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Με το εμφατικό 11-0 επιβλήθηκε η Καστοριά της ομάδας των Ελπίδων Μεσοποταμίας, αποχαιρετώντας, με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο, τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2016.



Με το εμφατικό 11-0 νίκησε η πρωτοπόρος Καστοριά, την ουραγό ομάδα των Ελπίδων Μεσοποταμίας και αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο, με αυτό το εντυπωσιακό σκορ, τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2016. 


Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία κριτική, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Οι παίκτες της Καστοριάς "ξέσπασαν" στην αδύναμη ομάδα των Ελπίδων Μεσοποταμίας, μετά το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής στο Βογατσικό. 





Ο χορός των τερμάτων άνοιξε μόλις στο 10΄, όταν ο Astrauskas με πλασέ, έκανε το 1-0. Στο 15΄ο Τσίπη με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0), ενώ στο 32΄και 36΄ο Astrauskas με πλασέ έκανε το 3-0 και το 4-0 αντίστοιχα, πετυχαίνοντας, ταυτόχρονα χατ-τρικ. Στο 42΄ο Αντωνιάδης με σουτ μέσα απο την περιοχή έκανε το 5-0, ενώ στο 45΄ο Μαντζάνας έκανε το 6-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 




Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι παίκτες της Καστοριάς συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και στο 53΄ο Σιδέρης έκανε με σουτ το 7-0. Στο 62΄ο Damzi με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το 8-0, για να έλθει η σειρά του Μαντζάνα στο 67΄και στο 72΄με δύο ωραία πλασέ, να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στα ύψη (10-0) και να γίνει ο δεύτερος παίκτης των γηπεδούχων, που πέτυχε χατ-τρικ. Το "κερασάκι στην τούρτα" το έβαλε ο Μηλιάτης, ο οποίος με σουτ έκλεισε το σκορ (11-0).







Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Τσιμόπουλου Θ. και των βοηθών του, της κας Ζαρομυτίδου Κ. και του κου Σιδερίδη Χρ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.


Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Αντωνιάδης, Νίνος, Τσόπρας (37΄Μελισσανίδης), Τσίπη, Λαδάς, Damzi, Μηλιάτης, Tahirllari (57΄Rapo), Astrauskas (46΄Σιδέρης), Μαντζάνας

ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Τοπαλίδης, Παρχαρίδης (62΄Νάττας), Βασιλειάδης (57΄Λιάμης), Παπαθανασιάδης, Χριστοδούλου, Ζυμπίδης, Σαχινίδης, Αμανατίδης, Καραμανίδης, Παπαηλιάδης, Σπυρίδης (33΄Στεργίου)