ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Έγινε η πρώτη της Καστοριάς, στο Αθλητικό κέντρο της Καστοριάς, στην Ποριά.




Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη της Καστοριάς, στο Αθλητικό κέντρο της Καστοριάς, στην Ποριά. Το παρόν έδωσαν στο γήπεδο η διοίκηση της ομάδας, η τεχνική ηγεσία που αποτελείται από τον προπονητή Διονύση Λίτσκα και τους συνεργάτες του Σταύρο Ευαγγελίδη και Νίκο Παγούνη και παλαιοί και νέοι ποδοσφαιριστές.



Στην αρχή έγινε η γνωριμία παλαιών και νέων ποδοσφαιριστών και στην συνέχεια τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αποσύρθηκαν στην μία άκρη του γηπέδου της Ποριάς, όπου ο Διονύσης Λίτσκας ανάλυσε στους ποδοσφαιριστές τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά.




"Οι υποχρεώσεις της Γ΄Εθνικής είναι πολύ μεγάλες και ζητώ απ' όλους σας, προσήλωση στην δουλειά που θα κάνουμε." ήταν τα πρώτα λόγια του Διονύση Λίτσκα. Και ο προπονητής της Καστοριάς συνέχισε: "Θέλω από εσάς πολύ όρεξη και ζήλο για δουλειά. Θέλω να είμαστε μία οικογένεια, όπου τα προβλήματα δεν θα βγαίνουν προς τα έξω, αλλά θα λύνονται γρήγορα κι επί τόπου. Θέλω να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και να είστε σίγουροι ότι δεν θα αδικηθεί κανείς. Στόχος είναι να παρουσιάσουμε ένα σύνολο, το οποίο θα παίξει γρήγορο κι ελκυστικό ποδόσφαιρο".