ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο του Α.Γ.Σ.Κ."ΚΑΣΤΟΡΙΑ", προς τον ομογενή επιχειρηματία Χαράλαμπο Ηλιάδη




Η διοίκηση του Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει, για μία ακόμη φορά, τον ομογενή επιχειρηματία και φίλο της ομάδας Χαράλαμπο Ηλιάδη, για την προσφορά του προς τον σύλλογο.

Δεν είναι μόνο η ευγενική χειρονομία του κ. Ηλιάδη, που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε, αγνοώντας τους καιροσκόπους και τα εμπόδια, αλλά και οποιαδήποτε αντιξοότητα, ντόπια και ξένη. Είναι η μεγαλοψυχία, το ενδιαφέρον και η συμπεριφορά του, προς την ομάδα μας, κάτι που δεν το συναντάμε, στις μέρες μας, ούτε  στην ίδια μας την πόλη. Κόντρα στην αδιαφορία, την απαξίωση και την υποτίμηση των παραγόντων (εντός κι εκτός Καστοριάς), πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ο κ. Ηλιάδης δηλώνει "παρών", σεβόμενος την ιστορία της ομάδας μας.

Θεωρούμε ότι το ευχαριστώ που του απευθύνουμε είναι μηδαμινό, μπροστά σε αυτά που αισθανόμαστε για τον κ. Ηλιάδη και πολλές φορές έχουμε σκεφτεί ότι τα λόγια μας είναι πολύ φτωχά για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μας προς εκείνον.


Καλά Χριστούγεννα, Μπάμπη Ηλιάδη και Καλή Χρονιά. Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ", σου εύχεται τα καλύτερα, μα πάνω απ’ όλα να είσαι Υγιής και Δυνατός.

Για τον Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ"
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Σάββας Παπαδόπουλος Μιχάλης Λίτσκας