ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Νέα διοίκηση στον Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" - Ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης επανεξελέγη πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου. - Πηγή: sentra.com.gr


Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος



Βγήκε, τελικά, «άσπρος καπνός» στον Α.Γ.Σ.Κ. «Καστοριά» – Την τύχη του αναλαμβάνει ξανά, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης- «Φραπές».


Η 3η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Α.Γ.Σ.Κ. «Καστοριά», που πραγματοποιήθηκε τελικά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο αμφιθέατρο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς, ήταν, όπως αποδείχθηκε, και «φαρμακερή», καθώς η ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ- FAMILIA «ΑΓΑΠΗ- ΑΛΗΘΕΙΑ- ΔΟΥΛΕΙΑ» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, ανέλαβε να βγάλει από το… τέλμα τον ιστορικό σύλλογο και να του προσδώσει και πάλι οντότητα.


Έτσι, έπειτα από την καθ’ όλα νόμιμη διαδικασία που ακολουθήθηκε, παρουσία, μάλιστα, δικηγόρου, αλλά και με τη συμμετοχή σε αυτή δεκαεπτά εγγεγραμμένων μελών, καθώς και αρκετών φίλων του συλλόγου, η διοίκηση του Α.Γ.Σ.Κ. «Καστοριά» περιήλθε στα χέρια μιας ομάδας εννέα ανθρώπων, όπως, άλλωστε, προβλέπεται και από το καταστατικό, που με πρόεδρο τον Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, θα κληθούν να διεκπεραιώσουν όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας, αναλαμβάνοντας παράλληλα και όλες τις εκκρεμότητες- οικονομικές και μη- της περασμένης διοίκησης, με κυριότερη όλων την οφειλή των 6.700 ευρώ προς την ΕΠΟ, η οποία αν δεν αποπληρωθεί (εφάπαξ) εντός των προσεχών ημερών, τότε ο «ερυθροκίτρινος» σύλλογος δεν θα έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή στη νέα αγωνιστική περίοδο.


Κατά πως φαίνεται, τέλος, η νέα διοίκηση του Α.Γ.Σ.Κ. «Καστοριά» είναι αποφασισμένη κι έτοιμη να ξεπεράσει όλους τους «σκοπέλους» που έχει μπροστά της, ρίχνοντας, πάντως, επί του παρόντος, βαρύτητα στο κομμάτι που έχει να κάνει με την προσάρτηση ικανού αριθμού ποδοσφαιριστών στις τάξεις της ομάδας, η οποία, ως γνωστόν, είχε αποδομηθεί τον περασμένο χειμώνα, έπειτα από τον αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Το νέο ΔΣ του Α.Γ.Σ.Κ. «ΚΑΣΤΟΡΙΑ» είναι:
Ουσταμπασίδης Παναγιώτης: Πρόεδρος
Υφαντίδης Ελευθέριος: Αντιπρόεδρος
Τάττες Νικόλαος: Γ. Γραμματέας και Υπεύθυνος τμημάτων υποδομής
Κωστέας Ιωάννης: Ταμίας
Μωυσίδης Κυριάκος: Οικονομική επιτροπή
Τάττες Αντώνιος: Οικονομική επιτροπή
Πασχάλογλου Αθανάσιος: Οικονομική επιτροπή
Πανταζής Δημήτριος: Μέλος
Arian Vagelli: Μέλος
Κοσετσίδης Κωνσταντίνος: Αναπληρωματικό μέλος
Παντελίδης Λάζαρος: Αναπληρωματικό μέλος
Τοτονίδης Ιωάννης: Αναπληρωματικό μέλος
Ελεγκτική Επιτροπή: Υφαντίδης Βασίλειος, Νόνας Θεόδωρος