ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Καταιγιστική η Καστοριά, νίκησε τον Παναργειακό με 8-0.


Φωτό: Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ


Σωστή καταιγίδα ήταν η Καστοριά, στον αγώνα της με τον Παναργειακό, όπου με ένα εκρηκτικό ξέσπασμα στο β΄ μέρος, τον νίκησε με το εμφατικό 8-0.




Στο α΄ημίχρονο η Καστοριά είχε μεν την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες, όμως, πότε η αστοχία των παικτών της και πότε η διπλή άμυνα ζώνης, με την οποία παρατάχθηκαν, από την αρχή του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι δεν επέτρεψαν την επίτευξη περισσότερων γκολ. Έτσι η Καστοριά περιορίστηκε στο 1-0, με ένα πολύ ωραίο γκολ, στο 12΄, του Damzi, που σε εκτέλεση έμμεσου φάουλ από τον Μηλιάτη, έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο σουτ την έστειλε να "αναπαυθεί" στα δίχτυα του Τσιάτσιου, ανοίγοντας το σκορ. 




Το ρευστό σκορ του 1-0, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση το καταιγιστικό σφυροκόπημα της Καστοριάς, που θα ακολουθούσε. Οι παίκτες της γηπεδούχου μπήκαν φουριόζοι στην επανάληψη και πέτυχαν άλλα επτά (7) γκολ. Έτσι, στο 50΄ο Astrauskas με πλασέ έκανε το 2-0, ύστερα από ασίστ πάσα του Νίνου. Στο 56΄ ο Μηλιάτης έκανε σέντρα και ο Λαδάς με κεφαλιά έκανε το 3-0. Στο 59΄ο Μαντζάνας, μετά από σκαφτή μπαλιά του Πετρίδη, αύξησε τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Στο 81΄ο Πετρίδης με σουτ, μέσα από την περιοχή, έκανε το 5-0. 




Στο 82΄ο Astrauskas, με πλασέ, έκανε το 6-0. Στο 86΄ο ίδιος παίκτης, αφού πέρασε και τον Τσιάτσιο, έκανε, με πλασέ, το 7-0, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα χατ-τρικ. Στο 88΄ο Νίνος με πλασέ, σε κενή εστία, έκανε το 8-0.


Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Στυλιάδη Δ. και των βοηθών του, της κας Παυλάκου Σοφ. και του κ. Σταγγόλη Χ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.


Οι συνθέσεις:



ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Γιαρμάς, Χασάι (70΄Μελισσανίδης), Νίνος, Αντωνιάδης, Petrov, Λαδάς, Damzi (53΄Πετρίδης), Μηλιάτης, Tahirllari (61΄Σίμος), Astrauskas, Μαντζάνας



ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Τσιάτσιος, Ηλιόπουλος (87΄ Τσακάλης), Βασιλειάδης, Σιανής (65΄Ρόμπας), Τουλλικιώτης, Χότζια, Λάκης, Μπιζόγλου, Μπάτζιος, Γαϊτανάκης, Βιέρος