ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Καστοριάς, από το γήπεδο της Χλόης, αφού κέρδισε τον Κάστορα με σκορ 0-1.


Φωτό: Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ


Αυτή η νίκη της Καστοριάς ήταν η 15η της σε 17 αγωνιστικές, κάτι που της επιτρέπει να εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της Ε. Π. Σ. Καστοριάς. Η Καστοριά δεν έπιασε την απόδοση των προηγούμενων εμφανίσεων της, όμως κατόρθωσε να επιβληθεί πολύ πιο εύκολα από τι δείχνει το τελικό σκορ, του γηπεδούχου Κάστορα, του οποίου, σημειωτέον, οι παίκτες άφησαν καλές εντυπώσεις. Ο δυνατός αέρας, που φυσούσε καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα, εμπόδισε τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους στον αγωνιστικό χώρο. 




Η Καστοριά ξεκίνησε επιθετικά και στο 5΄κιόλας λεπτό έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Petrov πέρασε σύριζα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αποστόλου. Στο 20΄το σουτ του Αντωνιάδη απέκρουσε ο Αποστόλου. Στο 22΄ο Νίνος με σέντρα σουτ έκανε το 0-1. Στο 39΄ο Μηλιάτης  έκανε πάσα στον Astrauskas, που βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αλλά απέτυχε να πλασάρει. 




Στην επανάληψη η Καστοριά συνέχισε να πιέζει και στο 62΄, μετά από αναμπουμπούλα, μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Πετρίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Αποστόλου επενέβη σωτήρια. Στο 80΄ο Damzi έκανε ωραία μπαλιά στον Πετρίδη, αλλά ο τελευταίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ κι ενώ ο Αποστόλου ήταν εκτός θέσεως. 




Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Καραταΐδη Β. και των βοηθών του , του κ. Σταγγόλη Β. και της κας Ζαρομυτίδου Κ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς. 



Οι συνθέσεις: 

Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ: Αποστόλου, Καρανάσιος, Κωνσταντινίδης (70΄Χρηστάκης), Ντούκας Σ., Μήλιος, Μπαϊρακτάρης, Σιαραφέρας, Τζιάρας, Ντούκας Ν. (80΄Εστιάδης), Αντωνόπουλος, Σαλβαρίνας

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Χασάι, Νίνος, Αντωνιάδης, Petrov, Λαδάς, Damzi, Μηλιάτης, Rapo (55΄Μαντζάνας), Astrauskas, Πετρίδης (90΄Φυτανίδης)