ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Πεντάρες έφερε η Καστοριά, στο γήπεδο της, αφού νίκησε τον Κρόνο με 5-0


Φωτογραφίες: Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ


Πεντάρες έφερε η Καστοριά, στο γήπεδο της, αφού νίκησε τον Κρόνο με 5-0. Η Καστοριά επιβλήθηκε του αντιπάλου της με το ίδιο σκορ του α΄γύρου, μετά από μία καλή εμφάνιση και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της Ε. Π. Σ. Καστοριάς.





Το παιχνίδι αποτέλεσε μονόλογο για την Καστοριά, η οποία βρέθηκε να προηγείται, με 2-0, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού. Δράστης ο κεντρικός της αμυντικός Petrov, ο οποίος με δύο προσωπικά του γκολ, φρόντισε η ομάδα του να "καθαρίσει" πολύ γρήγορα το παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 7΄ο Χασάι εκτέλεσε κόρνερ και ο Petrov με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 11΄ο Rapo εκτέλεσε κόρνερ και ο Petrov έκανε με κεφαλιά το 2-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 31΄σε δυνατό συρτό σουτ του Νίνου, η μπάλα βρήκε την ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού του Πανταζή. 



Στην επανάληψη, η Καστοριά συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. Έτσι στο 56΄ο Damzi με συρτό δυνατό σουτ έκανε το 3-0.  Μοναδικό μελανό σημείο του παιχνιδιού ήταν στο 57΄, όταν ο Rapo είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή, για αντιαθλητική ενέργεια στον Πετρόπουλο. Στο 65΄ο Πετρίδης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 4-0. Στο 90΄ο Μαντζάνας με ωραίο διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Γκλαβίνα Κ. και των βοηθών του κ.κ. Πανταζή Κ. και Λυρογιάννη Α, άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.    



Οι συνθέσεις: 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Γιαρμάς, Χασάι, Νίνος (61΄Σίμος), Τράντας, Petrov, Αντωνιάδης, Damzi, Μηλιάτης (78΄Φυτανίδης), Πετρίδης (68΄Μελισσανίδης), Rapo, Μαντζάνας


ΚΡΟΝΟΣ: Πανταζής, Μπαμπούλης Β., Καραδήμος (32΄Καραγιαννίδης), Αντωνόπουλος, Τήλιος, Νικολάου, Τοροσίδης, Μήλιος, Πετρόπουλος (63΄Μιχαηλίδης), Σταυροθεόδωρος (61΄Βαενάς), Παπαδόπουλος