ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016


Νέα μεγάλη διπλή μεταγραφική επιτυχία της Καστοριάς. Απέκτησε τον Κώστα Αντωνιάδη και τον Θάνο Παπουτσίδη.



Νέα μεγάλη διπλή μεταγραφική επιτυχία είχαμε στην Καστοριά. Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης αποκτήθηκε ο Κώστας Αντωνιάδης από τον Α. Ο. Κάστωρ και ο Θάνος Παπουτσίδης από την Κ20 της ΠΑΕ Βέροια.

Ο Κώστας Αντωνιάδης είναι γεννημένος στις 22/09/1994, έχει ύψος 1,78 m και βάρος 70 Kgr. Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και υπήρξε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας του Α.Ο. Κάστωρ, τα τελευταία έξη (6) χρόνια, ενώ το ξεκίνημα του έγινε από της Ακαδημίες του Κάστορα. Η απόκτηση του έγινε, χάρη στην υπομονή και επιμονή που έδειξαν οι άνθρωποι της Καστοριάς, αφού ο Αντωνιάδης υπήρξε μεταγραφικός στόχος και άλλων ομάδων. 

Ο Θάνος Παπουτσίδης, είναι γεννημένος στις 04/01/1999, έχει ύψος 1.84 m και βάρος 70 Kgr. Αγωνίζεται με επιτυχία, τόσο σαν επιθετικός μέσος, όσο και δεξί χαφ και προέρχεται από την ομάδα Κ20 της ΠΑΕ Βέροια.


Μετά την συμφωνία τους με την Καστοριά, οι δύο ποδοσφαιριστές, έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις: 




ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: "Ήλθα στην Καστοριά, για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει στους στόχους της. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος μιας ιστορικής ομάδας, όπως είναι η Καστοριά. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και θα προσπάθήσουμε όλα τα παιδιά, να βοηθήσουμε έτσι, ώστε να μπορέσει η ομάδα μας να επιστρεψει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών".



ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ: "Η Καστοριά είναι μια ιστορική ομάδα και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, όπως εγώ, να φορέσει τη φανέλα της. Υπάρχει ένα άριστο κλίμα, η διοίκηση έχει θέσει υψηλούς στόχους για την νέα χρονιά και εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να τους πραγματοποιήσει".