ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016


Ανακατασκευάζεται το προπονητικό κέντρο της Ποριάς από τον Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ". Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι άνθρωποι της ομάδας.




Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι άνθρωποι της Καστοριάς, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γρηγόρη Σαρηκαλαϊτζίδη, για να είναι έτοιμο το προπονητικό κέντρο της Ποριάς, στις 1 Αυγούστου, ημέρα που θα γίνει και η πρώτη συγκέντρωση των "γουναράδων", για τη νέα χρονιά. Το προπονητικό κέντρο της Ποριάς, αναβαθμίζεται "εκ των βάθρων", κάτι που είναι όραμα και διακαής πόθος του κυρίου Σαρηκαλαϊτζίδη, ο οποίος γνωρίζει την μεγάλη σημασία αυτού του έργου, αφού θα χρησιμοποιηθεί από την ομάδα, τη νέα σεζόν 2016-2017.


Ήδη έχει στρωθεί το χώμα, ενώ θα ακολουθήσει η σπορά του νέου χόρτου. Παράλληλα εντατικοποιούνται ορισμένες απαραίτητες αλλαγές στα αποδυτήρια, ενώ ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί και στην διαμόρφωση της εξωτερικής περίφραξης.


Στην περίπτωση που το γήπεδο της Ποριάς δεν είναι έτοιμο για τις 1 Αυγούστου, η διοίκηση της Καστοριάς προσανατολίζεται να έλθει σε συνεννόηση με το Χιλιόδενδρο, για να γίνει εκεί η "πρώτη" και στη συνέχεια το ξεκίνημα της προετοιμασίας.