ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Νέο μεταγραφικό "xτύπημα" είχαμε από την Καστοριά. Οι "γουναράδες" απέκτησαν με μεταγραφή, τον  Άγγελο Νίνο. Νέο μεταγραφικό "xτύπημα" είχαμε από την Καστοριά. Οι "γουναράδες" απέκτησαν με μεταγραφή, τον  Άγγελο Νίνο. Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Μ. Αλέξανδρου Καλλιθέας, ο οποίος δεν τα βρήκε με την διοίκηση της ομάδας, γύρισε στα "πάτρια εδάφη" και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα Καναλίων. Η διοίκηση της Καστοριάς, γνωρίζοντας την ποδοσφαιρική αξία του ποδοσφαιριστή, "αιφνιδίασε" τους πάντες, αποκτώντας τον παίκτη με μεταγραφή από τον Απόλλωνα Καναλίων.

Ο Νίνος, που αγωνίζεται στην θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού, είναι γεννημένος στις 12/11/1994, έχει ύψος 1.78 m και  βάρος 69 kgr. 
Μετά τη συμφωνία του με την Καστοριά, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: " Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Καστοριά, την πόλη που αγαπώ, αλλά και στην μεγαλύτερη ομάδα του νομού. Μια ομάδα με όνομα και μεγάλη ιστορία. Θέλω να ευχαριστήσω από το βάθος της ψυχής μου., την διοίκηση της Καστοριάς, για την τεράστια εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου και υπόσχομαι ότι θα τους δικαιώσω".