ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Πέρασε και το εμπόδιο των Αμπελοκήπων η Καστοριά, κερδίζοντας την τοπική Δόξα με 0-2.



Πιο εύκολα, από τι δείχνει το τελικό σκορ η Καστοριά, ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας, στους Αμπελόκηπους, κερδίζοντας την, εκτός έδρας, με σκορ 0-2.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, αφοί οι γηπεδούχοι πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση, αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα της Καστοριάς. Το γεγονός ότι το σκορ κρατήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, αποδεικνύει την αγωνιστικότητα της σκληροτράχηλης Δόξας, της οποίας οι παίκτες τα έδωσαν όλα. 



Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό για να προσθέσει η Καστοριά ακόμη τρεις (3) βαθμούς στο ενεργητικό της. Η Καστοριά ευτύχησε να πάει στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με ένα γκολ υπέρ της, αφού η υπεροχή της καρποφόρησε στο 41΄, όταν ο Μηλιάτης, με σουτ, από το ύψος του πέναλτι, άνοιξε το σκορ.



Στην επανάληψη, το σκηνικό ήταν το ίδιο, με την Καστοριά να έχει την υπεροχή, αλλά και τους γηπεδούχους να αμύνονται σθεναρά. Στο 71΄ο Μαντζάνας έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Αντωνιάδης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Σκορ, που ήταν και το τελικό του παιχνιδιού, αφού ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ανδρεόπουλος κατόρθωσε να το κρατήσει χαμηλά με 2-3 πολύ καλές επεμβάσεις του.


Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Ντούκα Α. και των βοηθών του Πρεσπάρη Γ. και Χατζή Κ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις: 

ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Ανδρεόπουλος, Σουκαλόπουλος, Τρυφόπουλος Λαζ. (85΄Γεωργιάδης Α.), Μιχαλόπουλος Ναουμ, Ντίμτσιος, Νικολάου, Μιχαλόπουλος Χ. (60΄Ζησιάδης), Τρυφόπουλος Θωμ., Γουγούσης, Σιοπόβου, Γεωργιάδης Χρ. (65΄Νικόπουλος).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Γιαρμάς, Χασάι, Νίνος (85΄Μελισσανίδης), Τράντας, Petrov, Αντωνιάδης, Damzi, Μηλιάτης, Tahirllari (60΄Πετρίδης), Astrauskas, Μαντζάνας (75΄Σίμος)