ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Το "κόλπο γκρόσο" έκανε η Καστοριά, κυριολεκτικά στο παρά ένα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με την απόκτηση του έμπειρου μέσου Χρήστου Πετρίδη.




Το "κόλπο γκρόσο" έκανε η Καστοριά, κυριολεκτικά στο παρά ένα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αποκτώντας τον έμπειρο μέσο Χρήστο Πετρίδη, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Η μεταγραφή του 28χρονου άσσου ήταν στην κυριολεξία γκραν γκινιόλ, αφού ολοκληρώθηκε ελάχιστα λεπτά πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Η διοίκηση με τις κατάλληλες και οργανωμένες κινήσεις κατάφερε κι έφερε στην ομάδα ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή, που μόνο καλά λόγια ακούγονται για αυτόν, από συμπαίκτες και αντιπάλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψυχή σε αυτή την μεταγραφή ήταν ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας, Γιάννης Μουρατίδης, που, χρησιμοποιώντας τις άριστες Δημόσιες Σχέσεις του, κατάφερε να "γείρει η πλάστιγγα" υπέρ της Καστοριάς, να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή και ο παίκτης να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό των "γουναράδων".


Ο Χρήστος Πετρίδης, που αγωνιζόταν ανελλιπώς τα δύο τελευταία χρόνια στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, είναι γεννημένος στις 18/09/1989, έχει ύψος 1.82 m και βάρος 77 Kgr.  Αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου, ενώ εκτός από την εξαετή συνολικά παρουσία του στην ομάδα, έχει περάσει από την Νάουσα και την ομάδα των Λευκαδίων.



Με τά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Χρήστος Πετρίδης δήλωσε τα εξής:

Είμαι πολύ χαρούμενος, που ανήκω πλέον στην Καστοριά, μία ομάδα με μεγάλη ιστορία στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήθελα να κάνω μία  αλλαγή στην καριέρα μου και πιστεύω ότι η Καστοριά ήταν η ιδανική ευκαιρία για μένα. Νοιώθω τεράστια ανακούφιση για την αίσια έκβαση της μεταγραφής μου, αφού το άγχος που είχα για την ολοκλήρωση της ήταν πολύ μεγάλο. Πιστεύω ότι θα συνδράμω κι εγώ από την πλευρά μου στον στόχο της ανόδου της ομάδας στην Γ΄Εθνική. Ευχαριστώ τη διοίκηση της Καστοριάς για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και υπόσχομαι ότι δεν θα τους διαψεύσω".