ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Πέρασε και από το Μαυροχώρι η Καστοριά, όπου επιβλήθηκε του τοπικού Γράμμου με σκορ 0-2.

Φωτογραφίες - Βίντεο: Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ



Πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ, η Καστοριά πέρασε νικηφόρα από το Μαυροχώρι, κερδίζοντας τον τοπικό Γράμμο με σκορ 0-2. Το παιχνίδι ήταν γενικά ένας μονόλογος για την Καστοριά, η οποία εκτός απο τα δύο γκολ που πέτυχε, έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ.







Οι "γουναράδες" ξεκίνησαν ζωηρά στο παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 14΄ο Damzi ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μαλεγκάνο και το καταφανέστατο πέναλτι που δόθηκε, το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ο παθών, ανοίγοντας το σκορ (0-1). Στο 20΄ ο Νίνο έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν απέτυχε να σκοράρει, σε κενή εστία, μετά από ωραία πάσα του Μαντζάνα. Στο 22΄ ο Πετρίδης, με κεφαλιά, έκανε το 0-2, μετά από κόρνερ του Rapo. Στο 25΄ο Γράμμος ζήτησε πέναλτι, όταν ο Μητρούλης έπεσε μέσα στην περιοχή, ύστερα από μαρκάρισμα του Χασάι, αλλά ο διαιτητής της συνάντησης κ.Σιδερίδης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.






  
Στην επανάληψη το σκηνικό του παιχνιδιού παρέμεινε το ίδιο, με την Καστοριά να χάνει αρκετές ευκαιρίες για την διεύρυνση του σκορ. Οι σημαντικότερες ήταν αυτή του Rapo, στο 54΄, όταν έχασε πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρει, ενώ έξη (6) λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 60΄, τον μιμήθηκε ο Damzi.





  
Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Σιδερίδη Β. και των βοηθών του, του κυρίου Πρεσπάρη και της κας Παυλάκου, άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:

ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ: Κοκκώνας, Κυριακίδης, Μαλεγκάνος, Σαχινίδης, Παπαχρήστου, Χριστόπουλος (65΄Μάντσης), Παπανέστωρας, Αναγνωστόπουλος, Λαμπρόπουλος (55΄Δημάρας), Μητρούλης, Θεοδωρίδης (87΄Γεωργιάδης) 


ΚΑΣΤΟΡΙΑ:
 Γιαρμάς, Χασάι, Νίνος (86΄Μελισσανίδης), Αντωνιάδης, Petrov, Λαδάς, Damzi, Μηλιάτης (89΄Φυτανίδης), Πετρίδης, Rapo (65΄Σίμος), Μαντζάνας