ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Με μισή ντουζίνα γκολ φιλοδώρησε η Καστοριά, την Ομόνοια Βογατσικού, την οποία νίκησε με σκορ 6-0.



Με μισή ντουζίνα γκολ φιλοδώρησε η Καστοριά, την Ομόνοια Βογατσικού, την οποία νίκησε με σκορ 6-0. Με αυτό τον τρόπο, οι γηπεδούχοι αφενός μεν βρίσκονται, πλέον, "μία ανάσα" απο την άνοδο τους στην Γ΄Εθνική, αφετέρου δε, "πήραν τη ρεβανς" του α΄γύρου, απο τον αντίπαλο τους, που δεν είχαν καταφέρει να τον νικήσουν, αφού ήλθαν ισόπαλοι 3-3. 

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την Ομόνοια Βογατσικού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον πρόωρο χαμό του Λιάζου Αθανάσιου, χορηγού της ομάδας του Βογατσικού. Επίσης από την ομάδα της Ομόνοιας προσφέρθηκε μία ανθοδέσμη στην ομάδα της Καστοριάς, με ευχές για καλή πορεία στην Γ΄Εθνική.

Το παιχνίδι ήταν ένας διαρκής μονόλογος των γηπεδούχων, οι οποίοι "έκλεισαν" τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους, αλλά η αστοχία τους, σε συνδυασμό με την πολύ καλή απόδοση του Παρασκευαΐδη, κράτησαν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Στο α΄ημίχρονο η Καστοριά, πήρε απο νωρίς τα ηνία του παιχνιδιού και μόλις στο 16΄, από σέντρα του Μηλιάτη, ο Damzi με κοντινό σουτ έκανε το 1-0, περνώντας, ταυτόχρονα, στην θέση του 1ου σκόρερ της Καστοριάς, αφήνοντας πίσω τον Astrauskas, που δεν αγωνίστηκε για ακόμη ένα παιχνίδι, αφού βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Στο 31΄, μετά από σέντρα του Μαντζάνα, ο Πετρίδης με σουτ από κοντά έκανε το 2-0. 

Στην επανάληψη οι παίκτες της Καστοριάς ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι και στο 48΄, ο Τσόπρας έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Αντωνιάδης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-0. Στο 55΄ο Damzi με κοντινό σουτ έκανε το 4-0. Στο 58΄΄ο Μηλιάτης έκανε σέντρα και ο Πετρίδης με γυριστή κεφαλιά έκανε το 5-0. Οι παίκτες της Καστοριάς άσκησαν ασφυκτική πίεση, αλλά ο  Παρασκευαϊδης είχε πολλές σωτήριες επεμβάσεις. "Το κερασάκι στην τούρτα" το έβαλε ο Damzi, στο 87΄, όταν, μετά από συρτή σέντρα το Νίνου, διαμόρφωσε με πλασέ, το τελικό 6-0, πετυχαίνοντας, συνάμα, χατ-τρικ στο παιχνίδι.

Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Στυλιάδη Δημ. και των βοηθών του κ.κ. Κοτεκίδη Ιωάν. και Σταγγόλη Χαρ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Γιαρμάς, Χασάι, Τσόπρας, Νέδος, Τράντας, Αντωνιάδης, Damzi, Μηλιάτης, Rapo (46΄Νίνος), Πετρίδης (73΄Λαδάς), Μαντζάνας

ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ: Παρασκευαΐδης, Μπλιάγκας, Δίμτσιος Ι., Τομόπουλος, Ευγενιάδης, Γιαννάκης (70΄Τερλής), Μήκας, Σκανδάλης, Λάκης, Ζυγούρας Ν. (65΄Ζυγούρας Χ.), Πατσογιάννης Γ. (60΄Πατσογιάννης Δ.)