ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΑΓΣΚ Καστοριάς - Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών: "Ήμασταν μια οικογένεια και αυτό φάνηκε"


Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες-Βίντεο: Δημήτρης Δέλλιος (sentra.com.gr)






Η Καστοριά κατάφερε τελικά μετά από μια απουσία δύο χρόνων να επιστρέψει στα Εθνικά πρωταθλήματα και οι παίκτες της ομάδας δεν μπόρεσαν να κρύψουν την χαρά ούτε κατά την διάρκεια των δηλώσεων που παραχώρησαν στην ΣΕΝΤΡΑ.

Χρήστος Κράτσιος, Χρήστος Πετρίδης, Άγγελος Νίνος, Γιώργος Λαδάς, Γιάννης Ντάμζι και Γιώργος Μαντζάνας μιλάν στην κάμερα της ΣΕΝΤΡΑΣ για την επιτυχία τους αλλά και για το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια καθ΄ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Χρήστος Κράτσιος: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε και τους δύο στόχους που είχαμε βάλει από το καλοκαίρι".
Χρήστος Πετρίδης: "Η συλλογικότητα που είχαμε σαν ομάδα, έφερε το πρωτάθλημα και το κύπελλο".
Άγγελος Νίνος: "Η Καστοριά είναι μια πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα. Θέλαμε από την αρχή να την ανεβάσουμε κατηγορία και το πετύχαμε".
Γιώργος Λαδάς: "Για την Καστοριά και η Γ΄ Εθνική είναι λίγο, της αξίζουν πολλά περισσότερα".
Γιάννης Ντάμζι: "Παίξαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν, πέρα απ΄ όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες δείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και πήραμε αυτό που μας άξιζε. Ήμασταν μια οικογένεια και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο"!
Γιώργος Μαντζάνας: "Το μυστικό της επιτυχίας μας ήταν σίγουρα η πολλή δουλεία που κάναμε όλη τη χρονιά, αλλά πάνω απ΄ όλα ήταν το πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια".