ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Το MIKEL Coffee Company, στην Καστοριά, θα είναι ο επίσημος χορηγός του Α. Γ. Σ. Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ", για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018.Το MIKEL Coffe Company της Καστοριάς, θα είναι ο επίσημος χορηγός Α. Γ. Σ. Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ", για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018.  H διοίκηση της ομάδας συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Χασιώτη, να "βαδίσουν" μαζί, για τη νέα χρονιά στην Γ΄Εθνική. Ο κ. Χασιώτης θέλοντας να συνδράμει στην φετινή προσπάθεια της ομάδας στην Γ΄Εθνική, αποφάσισε να συνδέσει το όνομα της καινούργιας σχετικά επιχείρησης του (άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2016), με το αντίστοιχο της κορυφαίας ομάδας της πόλης, όπου εδρεύει αυτή. Η διοίκηση της Καστοριάς ευελπιστεί να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κ. Χασιώτη και άλλες επιχειρήσεις στην Καστοριά, με σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα, με πολυποίκιλους τρόπους. Το σήμα του MIKEL Coffee Company θα βρίσκεται σε όλο το αθλητικό υλικό της Καστοριάς και φυσικά στη στολή αγώνα της ομάδας.
Το MIKEL Coffee Company βρίσκεται στην οδό Αθανασίου Διάκου 2 και αποτελεί έναν πραγματικά πόλο έλξης, στο κέντρο της πόλης της Καστοριάς. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2467 082 000. 


Λειτουργεί καθημερινά από τις 6.00 το πρωί μέχρι τις 22.00 το βράδυ, προσφέροντας, κατά γενική ομολογία, τους πολύ καλούς καφέδες της πασίγνωστης αλυσίδας στην Καστοριά, αλλά και πολύ καλό dellivery (Καθημερινές: 08.00-20.00 και Κυριακή 10.00-18.00). Όπως σε όλα τα MIKEL, έτσι και στο κατάστημα του κ. Χασιώτη, στην Καστοριά, ο καφές δεν είναι μόνο μια καθημερινή αγαπημένη συνήθεια. Από τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος της γνωστής αλυσίδας ήταν και παραμένει μια μορφή τέχνης που αντανακλά την τεχνογνωσία της ομάδας, τον, τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και τη δημιουργικότητα και το κέφι των συνεργατών της εταιρίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τους καφέδες, ο κόσμος μπορεί να απολαύσει διάφορα ροφήματα, σάντουϊτς, κρουασάν, κέικ, κούκις, μάφιν, μπράουνις κ.α.


Η διοίκηση του Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ", με αφορμή το κλείσιμο συμφωνίας, με τον νέο χορηγό, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Η διοίκηση του Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια το MIKEL Coffee Company της Καστοριάς και τον ιδιοκτήτη του Δημήτρη Χασιώτη, για την απόφαση του να είναι ο χορηγός της ομάδας μας στην Γ΄Εθνική. Ευχόμαστε, τόσο στον κύριο Χασιώτη, όσο και στους συνεργάτες του Υγεία και Καλές Δουλειές. Μακάρι το παράδειγμα του, να βρεί κι άλλους μιμητές στην Καστοριά, για να μπορέσει η ομάδα μας να εκπροσωπήσει επάξια την πόλη και το νομό μας, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, που αρχίζει σε λίγες μέρες".