ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

Στον A. O. Πανθηραϊκού ο Emigen Damzi.

Η διοίκηση του Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" ανακοινώνει την αποχώρηση του Emigen Damzi από την ομάδα και την μετακίνηση του στον Α. Ο. Πανθηραϊκού. Οι άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν σε αυτή τους την ενέργεια, επιβραβεύοντας τον ποδοσφαιριστή, τόσο για την απόδοση του, όσο και για τη συμπεριφορά του, κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Καστοριά.

Η διοίκηση της ομάδας θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει και δημόσια τον Emigen Damzi για τη μεγάλη του προσφορά στον Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" και να του ευχηθεί ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον Α.Ο. Πανθηραϊκού.

Γιάννη (Emigen) Damzi κάθε πετυχημένη σου εμφάνιση, στη νέα σου ομάδα θα κάνει χαρούμενη όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ". Σου ευχόμαστε τα καλύτερα γιατί πραγματικά το αξίζεις και ελπίζουμε ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν και πάλι".


Για τον Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ"


          Ο Πρόεδρος               Ο Γραμματέας

Σάββας Παπαδόπουλος   Μιχάλης ΛίτσκαςΑπό την δική του πλευρά, ο ποδοσφαιριστής στην δική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε τα εξής:  


"Φεύγω από την ομάδα της καρδιάς μου, φεύγω από την οικογένεια μου, από το σπίτι μου! Πάλεψα με όσες δυνάμεις είχα για να βοηθήσω την ομάδα και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Έκρινα ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσω . Ευχαριστώ την ομάδα της Καστοριάς για την άψογη συνεργασία τόσων χρόνων τις ευκαιρίες και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου ! Ευχαριστώ τους φίλαθλους της ομάδας που με αγκάλιασαν και μου συμπεριφέρθηκαν σαν δικό τους παιδί ! Αφήνω πίσω μου φίλους αδέρφια και ανθρώπους που εκτιμάω και αγαπώ! 

Ευχαριστώ για όλα Καστοριά"