ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Αδικείται η Καστοριά, από την λευκή ισοπαλία (0-0) που έφερε στο Φούφα, με τον τοπικό Μακεδονικό, αφού έχασε σωρεία ευκαιριών και ένα πέναλτι.



Αδικείται η Καστοριά, από τη λευκή ισοπαλία (0-0), που έφερε στο Φούφα, με τον τοπικό Μακεδονικό, αφού έχασε σωρεία ευκαιριών και ένα πέναλτι.

Στο α΄ημίχρονο η Καστοριά έκανε πολύ καλή εμφάνιση, όπου έχασε σωρεία ευκαιριών για να πετύχει γκολ, με μεγαλύτερη αυτή του Astrauskas στο 45΄, ο οποίος από θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να σκοράρει. Το αποκορύφωμα για την Καστοριά, στο α΄ημίχρονο, ήταν η άτυχη στιγμή στο 15΄, όταν ο Βασίλης Μηλιάτης σε εκτέλεση πέναλτι, είδε το σουτ του να αποκρούεται από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Χαρακτηριστικό της υπεροχής της Καστοριάς στο α΄μέρος του παιχνιδιού είναι ότι οι γηπεδόυχοι πάτησαν την περιοχή του Κράτσιου, μόλις στο 42΄.

Στην επανάληψη είχαμε το ίδιο σκηνικό και ή Καστοριά έχασε άλλες τρεις (3) σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει γκολ. Το τελευταίο 15λεπτο του αγώνα ανήκει στους γηπεδούχους, οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι τις αλλαγές που έκανε η Καστοριά, πίεσαν κι αυτοί με τη σειρά τους, χάνοντας δύο (2) ευκαιρίες, με καλύτερη αυτή στο 85΄, όταν του σουτ του Τοπάλη αποκρούστηκε απο το δοκάρι του Κράτσιου, όμως η άμυνα της Καστοριάς στάθηκε στο ύψος της κι έτσι το παιχνίδι τελέιωσε στο 0-0.


Οι σύνθέσεις:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ: Παπαδόπουλος, Κοπατσάρης (61’ Τακίδης), Χαραλαμπίδης (61’ Κιουμουρτζής), Πιρίτσαους (67’ Πολυχρονίδης), Τζουβάρας, Φωτιάδης (46’ Τσότσος), Καλογιαννίδης (69’ Βλαδίκας), Γκελοσάνι (61’ Κεσκιλίδης), Χάιτας (46’ Ασλαμπάνογλου), Τοπάλης, Ματούλας (61’ Καρασούνας). 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:  Κράτσιος (75΄Μακρής), Πατσίκας, Νίνος, Ιασωνίδης, Μπαϊρακτάρης, Ηλίας (65΄Γεωργαντάς), Χασάι, Μηλιάτης, Αντωνιάδης, ασωνίδης, Αντωνιάδης, Πάτσίκας, Μηλιάτης, Astrauskas (76΄Αϊραντζής), Γιώργης (35΄Σαββόπουλος- 80΄Βενέτης).