ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Σε φιλικό παιχνίδι , που έγινε σήμερα στο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς: ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Α.Ε.Π. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ 4-0


Με "ντόρτια" φιλοδώρησε η Καστοριά την φιλοξενούμενη της ομάδα της Α.Ε.Π. Καραγιαννίων, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε, σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, στο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς, επικρατώντας με σκορ 4-0.


Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό και αν οι δύο ομάδες δεν ήταν άτυχες και άστοχες, το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Η Καστοριά έχασε άλλες τρεις κλασικές ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έιχαν δύο δοκάρια.

Στο 12΄ο Γιώργης έκανε καταπληκτική ατομική ενέργεια και με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 38΄ο Νίνος με ωραία εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Στο 44΄ο Μηλάτης με σουτ εκανε το 3-0. Στο 84΄ο Αϊραντζής με πλασέ έκανε το τελικό 4-0.


ΟΙ συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος (70΄Πετσώνης), Χασάι, Ηλίας (46΄υπό δοκιμή), Ιασωνίδης, Μπαϊρακτάρης (60΄ υπό δοκιμή), Αντωνιάδης, Μηλιάτης, Γιώργης (70΄Αϊραντζής), Αστράουσκας (77΄Βενέτης), Σαββόπουλος (46΄Πατσίκας), Νίνος (65΄Γεωργαντζάς)


Α.Ε.Π. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ: Κοτταρίδης, Ζερβανταρίδης, Ίττης, Σβίρος, Ντούκα, Λιάμης, Παπαδόπουλος, Μετικάνος, Παπαγαθονίκου, Χατζηκωνσταντίνου, Χαματάι.

Έπαιξαν και οι Κωφίδης, Βίδρας, Πασχαλίδης, Εράλντι, Ζαγκουντίνος, Ακριτίδης, Κεϊσίδης, Παπουτσίδης, Σαββούδης, Κεϊσογλου, Μπατμάς.