ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Παρέμεινε και ο Παναγιώτης Φυτανίδης στην Καστοριά.





Ο  Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Φυτανίδη, για την περίοδο 2017-2018.


O Παναγιώτης Φυτανίδης, είναι γεννημένος στις 17/04/1998, στο Κιλκίς κι έχει ύψος 1.81
και βάρος 72 Kgr. Αγωνίζεται με επιτυχία, τόσο σαν κεντρικός αμυντικός, όσο και στα άκρα της άμυνας. Στην Καστοριά ήλθε την περυσινή σεζόν, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και είχε έξη (6) συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και δύο (2) συμμετοχές σε αγώνες κυπέλλου.

Παρακάτω παραθέτουμε το βιογραφικό του Παναγιώτη Φυτανίδη:

Σεζόν
Ομάδα
Διοργ.
Αγ.
Γκολ
2016-2017
Καστοριά ΑΓΣΚ
Τοπικό
6
-
2012-2016
Αλέξανδρος Κιλκίς
Τοπικό
-
-

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την διοίκηση της Καστοριάς, ο Παναγιώτης Φυτανίδης, δήλωσε τα εξής: 

"Είμαι πολύ χαρούμενος, για την ανανέωση της συνεργασίας μου, με την Καστοριά. Στην ομάδα, γίνονται οι απαραίτητες προσπάθειες, από όλους μας, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο, σε όλους τους τομείς, έτσι, ώστε μια τόσο ιστορική ομάδα, όπως η Καστοριά, να σταθεί ξανά στα πόδια της και να αναρριχηθεί εκεί που της αξίζει. Το κλίμα είναι άριστο και παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές έχουμε γίνει ένα κράμα, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο, ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Γ΄ Εθνικής. Εύχομαι ο κόσμος της Καστοριάς να αναγνωρίσει αυτή μας την προσπάθεια και να γίνει ο 12ος παίκτης στα παιχνίδια μας. Στόχος μας είναι η δουλειά που κάνουμε, όλο αυτόν τον καιρό, να βγει στο γήπεδο και έτσι να μπορέσουμε να σταθούμε στο πρωτάθλημα αξιοπρεπώς".



Παναγιώτη, σε καλωσορίζουμε και πάλι στην Καστοριά και σου ευχόμαστε μια Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά.