ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Ήττα της Καστοριάς (0-3), στο φιλικό παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας



Την ήττα γνώρισε η Καστοριά με 0-3, στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τον Αλμωπό Αριδαίας, στο γήπεδο του Α. Σ. Νταηλάκη, αφού το Ο.Α.Κ.Α Δήμου Καστοριάς έμεινε ακούρευτο και δεν ήταν κατάλληλο για να τελεσθεί ο αγώνας.


Η ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας έδειξε πιο έτοιμη σαν ομάδα, ενώ φάνηκε ξεκάθαρα η εμπειρία των παικτών της, στον αγωνιστικό χώρο, καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Από την άλλη μεριά η Καστοριά, που αγωνίστηκε χωρίς τους Astrauskas και Τσίπη, έδειξε κάποια καλά στοιχεία, σε ορισμένα διαστήματα του αγώνα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θέλει ακόμη πολύ δουλειά.


Πάντως το 0-3 σαν αποτέλεσμα αν και χαρακτηρίζεται δίκαιο, ίσως αφήνει "παραπονεμένη" την Καστοριά, που δικαιούνταν, τουλάχιστον ένα (1) γκολ, αφού είχε δύο (2) δοκάρια κι ένα χαμένο πέναλτι.

Στο 5΄ο Ηλίας βρέθηκε τετ α τετ με τον Καραγιαννίδη, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Στο 15΄έγινε το 0-1. Σκόρερ ο Σαμαρόπουλος με κεφαλιά. Στο 20΄ο Ιασωνίδης είδε την κεφαλιά του να αποκρούεται από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 28΄ο Λαζ. Ελευθεριάδης με σουτ έκανε το 0-2. Στο 35΄ο Μεντής με σουτ έκανε το 0-3, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη η Καστοριά προσπάθησε να αντιδράσει, όμως ήταν άτυχη στο 48΄, όταν η κεφαλιά του Tahirllari αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 75΄ο Νίνος  δεν μπόρεσε να σκοράρει, από καλή θέση,  ενώ στο 85΄ η Καστοριά έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει, τουλάχιστον, το γκολ της τιμής, όταν το πέναλτι που κέρδισε, ανέλαβε να το εκτελέσει ο Ιασωνίδης, ο Καραγιαννίδης όμως εξουδετέρωσε το σουτ του παίκτη των γηπεδούχων.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Ντούκας του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Ηλίας, Τσόπρας, Ιασωνίδης, Παναγιωτίδης, Αντωνιάδης, Μηλιάτης, Γιώργης, Χασάι, Νίνος, Tahirllari

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μακρής, Πατσίκας, Μπαϊρακτάρης, Σαββόπουλος, Βενέτης, Αϊβαζίδης, Φυτανίδης


ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Καραγιαννίδης, Μιχαηλίδης, Αναστασιάδης, Σαμαρόπουλος, Petrov, Πετρίδης, Πολύζος, Μεντής, Cristiano Mendy, Ελευθεριάδης Λαζ., Χαρίσης.

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τσόλκας, Ελευθεριάδης Γεωργ., Μούλας, Θόρια, Μποζίνης, Κιουλτσόπουλος, Παρούτογλου, Ιορδανίδης, Γκάζι, Λέντι