ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016


Νέο διπλό μεταγραφικό χτύπημα είχαμε στην Καστοριά, αφού οι "γουναράδες" συμφώνησαν με τον Emigen Damzi και τον Ναπολέοντα Γεωργούλη, να συνεχίσουν την συνεργασία τους και για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.




Η διοίκηση της Καστοριάς φέρεται αποφασισμένη να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο για τη νέα χρονιά και η συμφωνία με τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, σε συνδυασμό με την παραμονή των Γιώργου Τσίπη και Θέμη Βελλίδη, συνηγορούν ότι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Σύμφωνα, μάλιστα, με δηλώσεις του πρέδρου Γρηγόρη Σαρηκαλαϊτζίδη έπεται και συνέχεια, όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ο Emigen Damzi είναι γεννημένος στις 08/09/1992, αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός και είχε πέρυσι είκοσι (20) συμμετοχές, με την φανέλα της Καστοριάς, ενώ πέτυχε και εννιά (9) γκολ, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, μαζί με τον Astrauskas.

Ο Ναπολέων Γεωργούλης είναι γεννημένος στις 18/06/1996, αγωνίζεται σαν αμυντικός και πέρυσι είχε 17 συμμετοχές με την ερυθροκίτρινη φανέλα, ενώ πέτυχε και ένα (1) γκολ.


Μετά την συμφωνία τους, με την Καστοριά, οι Damzi και Γεωργούλης έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:





EMIGEN DAMZI:  "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που συνεχίζω στην Καστοριά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Γνωρίζω ότι φέτος η ομάδα μας έχει υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες και είμαι αποφασισμένος να την βοηθήσω να τους πετύχει. Τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες που θα ανήκουν στο φετινό ρόστερ της Καστοριάς, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, για να μπορέσουμε να την φέρουμε και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών".




ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ: "Μόνο χαρά μπορεί να αισθάνεται κάποιος, όταν η διοίκηση της ομάδας, που έχει αγωνισθεί, εκτιμά την προσφορά του και του κάνει πρόταση να συνεχίσει και την καινούργια χρονιά. Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να δηλώσω ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την Καστοριά να πετύχει στους στόχους της, που, φέτος, από τι δείχνουν τα πράγματα, θα είναι υψηλοί".