ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016


Νέα μεταγραφική "βόμβα" στην Καστοριά! Ο Nerijus Astrauskas συνεχίζει για ακόμη ένα χρόνο στην ομάδα.



Ο Nerijus Astrauskas συνεχίζει για ένα ακόμη χρόνο στην Καστοριά. Σε πείσμα των όσων λέγονται και ακούγονται από διάφορους "επιτήδειους", στην Καστοριά, ότι δήθεν η ομάδα δεν μπορεί να κλείσει ποδοσφαιριστές, ή ότι (άκουσον-άκουσον)- δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα, η διοίκηση της Καστοριάς απαντάει με πράξεις. Έτσι έκανε πρόταση στον Λιθουανό διεθνή στράικερ, που ήλθε στην ομάδα, την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο οποίος απάντησε θετικά και θα ηγηθεί της μεγάλης προσπάθειας, που αναμένεται, εκ των πραγμάτων, να κάνει φέτος η Καστοριά. Είναι γνωστή η αξία του Λιθουανού άσσου και η παρουσία του στις τάξεις της ομάδας, την δυναμώνει σε μέγιστο βαθμό, κάτι που αναμένεται να γίνει αποδεκτό με μεγάλη χαρά, από τους φίλους της ομάδας.



 Ο Astrauskas είναι γεννημένος στις 18/10/1980, έχει ύψος 1,88 m και βάρος 81 Kgr. Κατά την διάρκεια της περασμένης περιόδου είχε έντεκα (11) συμμετοχές με την φανέλα της Καστοριάς, ενώ αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της, μαζί με τον Emigen Damzi με εννιά (9) γκολ.



Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Nerijus Astrauskas έκανε την παρακάτω δήλωση: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεχίζω στην Καστοριά. Ήλθα τον Ιανουάριο στην Καστοριά, σε μία δύσκολη περίοδο για αυτήν και κατορθώσαμε μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Όμως η Καστοριά είναι για περισσότερα πράγματα, αν σκεφτεί κανείς την ιστορία της. Γνωρίζω ότι φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί και επιθυμία μου είναι να συμβάλλω κι εγώ από την πλευρά μου στην επίτευξη τους".