ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Φιλικά "ντόρτια" της Καστοριάς, επί της Φλώρινας (4-1), στο φιλικό παιχνίδι, που έγινε σήμερα Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, στο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς.



Φιλικά "ντόρτια" της Καστοριάς, επί της Φλώρινας, στο φιλικό παιχνίδι, που έγινε σήμερα Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, στο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς, όπου επιβλήθηκε με σκορ 4-1. Η Καστοριά κατόρθωσε να φτάσει στη νίκη, χωρίς η απόδοση της να φτάσει σε υψηλά επίπεδα, απέναντι σε μία Φλώρινα, που αγωνίστηκε φιλότιμα και στάθηκε πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.






Στο 9΄ έγινε αναπάντεχα το 1-0, όταν ο Ρούφας, στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα Μαρκουλάκη, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 25΄το σουτ του Σολάκη κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου. Στο 29΄ έξοχη πάσα του Μηλιάτη στον Tahirllari, αυτός βγηκε τετ α τετ με τον Μαρκουλάκη, αλλά το πλασέ του αποκρούσθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων με έξοχη ενέργεια, σε κόρνερ. 




Στο 50΄ο Σολάκης, εκμεταλλεύθηκε λάθος του Λαδά και με ωραίο πλασέ έφερε το σκορ στα ίσα (1-1). Στο 57΄ο Damzi με δυνατό σουτ από κοντά έκανε το 2-1. Στο 73΄ο Balciunas έκλεψε τη μπάλα και τροφοδότησε τον Mαντζάνα. Αυτός με τη σειρά του έκανε μία επέλαση και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Λιθουανό επιθετικό, ό οποίος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 92΄ο Παπουτσίδης με σουτ έκανε το τελικό 4-1.



Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Δημητριάδης με βοηθούς του ς κ.κ. Κύρκο και Πανταζή, άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Η σύνθεση της νικήτριας:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Αντωνιάδης, Νίνος (85΄Παπακώστας), Λαδάς (74΄Μπαϊρακτάρης), Τράντας (85΄Νέδος), Μηλιάτης, Τσίπης (55΄Γεωργούλης), Rapo (65΄Balciunas), Tahirllari (79΄Παπουτσίδης), Damzi (83΄Μελισανίδης), Astrauskas (19΄Μαντζάνας)