ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ", για την νέα χρονιά.












Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ", για την νέα χρονιά. Ο Αγιασμός έγινε στο ανανεωμένο Αθλητικό κέντρο της ομάδας, στην Ποριά, παρουσία της διοίκησης, του προπονητικού τημ και των ποδοσφαιριστών της Καστοριάς. Παρόντες επίσης ήταν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, μεταξύ των οποίων ο τέως πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μιχάλτσες, οι παλαιοί παράγοντες Κώστας Αφεντούλης και Βάσω Τσάπα, ενώ τίμησε την Καστοριά, με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καστοριάς Τάκης Τριανταφύλλου. 






Με το πέρας του Αγιασμού και ενώ οι ευχές για Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά "έδιναν και έπαιρναν" μεταξύ των παρευρισκομένων, συνεχίστηκε η προπόνηση της ομάδας, ενώ με το πέρας αυτής, ακολούθησε τσιμπούσι σε άριστο οικογενειακό κλίμα. 












Το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Καστοριάς αρχίζει από το Νεστόριο, αύριο Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Νέστορα, στα πλαίσια της β΄φάσης του κυπέλλου της Ε. Π. Σ .Καστοριάς.  Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.00 και διαιτητής του παιχνιδιού είναι ο κ. Β. Πολυχρονίου, με βοηθούς τους κ.κ. Σ. Τσέλα και Χ. Μπεζάνα, άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.