ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Με "ντόρτια" ξεκίνησε η Καστοριά, το πρωτάθλημα, αφού επιβλήθηκε, εκτός έδρας του Α. Σ. Νταηλάκη με σκορ 0-4. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Μηλιάτης που πέτυχε τρία γκολ.





Με "ντόρτια" ξεκίνησε η Καστοριά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το νέο πρωτάθλημα περιόδου 2016-2017, της Ε. Π. Σ. Καστοριάς. Συγκεκριμένα, μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, νίκησε τον Α.Σ. Νταηλάκη, εκτός έδρας, με σκορ 0-4. Πρωταγωνιστής του αγώνα αναδείχθηκε ο Βασίλης Μηλιάτης, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ. 




Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Καστοριά να παίρνει απο νωρίς τον έλεγχο του παιχνιδιού. Έτσι στο 11΄ο Τσίπη βγήκε τετ α τετ με τον Μητσόπουλο, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 20΄ο Μηλιάτης με ωραίο σουτ, έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ (0-1), πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ για την Καστοριά, σε αγώνα πρωταθλήματος, για τη νέα χρονιά. Στο 26΄το σουτ του Νούλα μέσα από την περιοχή, απέκρουσε σωτήρια, με εντυπωσιακή ενέργεια, ο Κράτσιος, κρατώντας το προβάδισμα για την ομάδα του. Στο 28΄ο Balciunas έπιασε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 45΄ο Τσίπη με συρτό σουτ, μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. 




Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Καστοριά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, παρά το γεγονός ότι στο 60΄ο Rapo έκανε σκληρό φάουλ και αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα και στην συνέχεια την κόκκινη, του κ. Καραταΐδη, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Στο 70΄, σε φοβερό σουτ-βολίδα του Γεωργούλη, η μπάλα βρήκε την ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού της εστίας του Μητσόπουλου.Στο 91' ο Μηλιάτης με διπλή προσπάθεια και ωραίο πλασέ έκανε το 0-3. Στο 93΄και πάλι ο Μηλιάτης με κοντινό σουτ έκανε το 0-4, πετυχαίνοντας, ταυτόχρονα, χατ-τρικ. 

Με πολλά λάθη ήταν η διαιτησία του κ. Καραταΐδη Β., ενώ αντίθετα καλοί ήταν οι βοηθοί του, κα Παυλάκου Σοφία και κ. Ζιώγος Ε., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις: 

Α. Σ. ΝΤΑΗΛΑΚΗ: Μητσόπουλος, Παντελίδης, Λιάμης, Σαββόπουλος Κ. (84΄Ευαγγέλου Γρηγ.), Αμπαρτζής, Τσακλίδης, Σαρηπανίδης, Σαββόπουλος Ε., Νούλας, Κοντσίογλου (64΄Αργυρός), Ευαγγέλου Ε. (46΄Βλαχόπουλος)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Αντωνιάδης, Νίνος, Τράντας (46΄Τσόπρας), Τσίπη, Λαδάς, Tahirllari, Μηλιάτης, Balciunas (64΄Γεωργούλης), Rapo, Μαντζάνας (78΄Παπουτσίδης)

Υ.Γ.: Πριν από το παιχνίδι, με σχετική απόφαση της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του Κώστα καρπόζηλου, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.