ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Το VELLUTO Caffe & Wine Bar θα είναι ο επίσημος χορηγός του Α. Γ. Σ. Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ", για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.




Το VELLUTO Caffe & Wine Bar θα είναι ο επίσημος χορηγός Α. Γ. Σ. Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ", για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017. Ο πρόεδρος της ομάδας Γρηγόρης Σαρηκαλαϊτζίδης "έδωσε τα χέρια", με την ιδιοκτήτρια Έλενα Ιωαννίδου, συμφωνώντας να πορευθούν, από κοινού, για τη νέα χρονιά. Με την πρωτοποριακή αυτή κίνηση της, η κα Ιωαννίδου και το VELLUTO Caffe & Wine Bar, δίνουν το έναυσμα και στις άλλες επιχειρήσεις της πόλης, να ακολουθήσουν το εγχείρημα της και να βοηθήσουν την Καστοριά, με πολυποίκιλους τρόπους. Το σήμα του VELLUTO Caffe & Wine Bar θα βρίσκεται σε όλο το αθλητικό υλικό της Καστοριάς και φυσικά στη στολή αγώνα της ομάδας.







Το VELLUTO Caffe & Wine Bar βρίσκεται στην οδό 11ης Νοεμβρίου 6 και αποτελεί ένα κόσμημα στο κέντρο της πόλης της Καστοριάς. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2467 022 333. 







Λειτουργεί από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας, κατά γενική ομολογία, πολύ καλούς καφέδες στην Καστοριά, αλλά και γρήγορο dellivery! Το υπέροχο περιβάλλον, ο όμορφος κόσμος, η ωραία μουσική lounge, το πολύ καλό service, η καθαριότητα, το ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό και οι προσιτές τιμές είναι μερικοί από τους λόγους που αξίζουν για να επισκεφθεί κάποιος το συγκεκριμένο μαγαζί. Τα ποτά είναι γνήσια, ενώ, διαθέτει, επίσης, πολλά παλιά κρασιά ετικέτας, σε ειδική θερμοκρασία, με πρωτοποριακή μέθοδο.







Η διοίκηση του Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ", με αφορμή το κλείσιμο συμφωνίας, με χορηγό, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια το VELLUTO Caffe & Wine Bar και την Έλενα Ιωαννίδου, από το βάθος της καρδιάς μας, για αυτή της την ενέργεια, το να διανύσουμε, δηλαδή, μαζί τη νέα χρονιά, με απώτερο στόχο και σκοπό, την άνοδο της Καστοριάς στην Γ΄Εθνική. Ευχόμαστε, τόσο στην ιδιοκτήτρια, όσο και στους εργαζόμενους της συγκεκριμένης επιχείρησης, τα καλύτερα. Το VELLUTO Caffe & Wine Bar μας εμπιστεύθηκε την διαφήμιση του, μια και έχει βάλει σαν στόχο να ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο στην προτίμηση του κόσμου της Καστοριάς. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε βάλει υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά και θεωρούμε ότι κάπου συμβαδίζουμε και προχωράμε σε ένα κοινό δρόμο, που θα ωφελήσει και τους δύο".