ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Στην β΄φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, πέρασε η Καστοριά, αφού κέρδισε, στην έδρα της, τον Θύαμι Καστρίου με 2-1.



Φωτογραφίες: Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ



Στη β΄φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών πέρασε η Καστοριά, αφού κέρδισε, στην έδρα της, τον Θύαμι Καστρίου με σκορ 2-1 και θα αντιμετωπίσει, την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017, τους Ερασιτέχνες του ΠΑΣ Γιάννινα, που νίκησαν τον Πυρσό Γρεβενών με το ίδιο σκορ (2-1). 



Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με την Καστοριά να έχει την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Ο Διονύσης Λίτσκας, θέλοντας να προφυλάξει την ομάδα του απο τυχόν τραυματισμούς, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Μ. Αλέξανδρο Καλλιθέας, προτίμησε να παρατάξει ένα σχήμα αποτελούμενο, ως επι το πλείστον, από ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν, μέχρι τώρα, πολλά λεπτά συμμετοχής με την ομάδα. Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τον τεχνικό της Καστοριάς, αφού η ομάδα του κατόρθωσε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. 

Η Καστοριά, έχοντας "στο ρελαντί" τις μηχανές της, κατόρθωσε να προηγηθεί στο 14΄, όταν ο Πετρίδης, περνώντας όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του, παρέκαμψε την αντίσταση και του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και με πλασέ, έκανε το 1-0. 



Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και στο 70΄ ο Μαντζάνας αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, με πλασέ, από πλάγια θέση "εδραίωσε" την υπόθεση πρόκριση για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Θύαμι Καστρίου, ήταν να μειώσουν, στο 90΄, σε 2-1, όταν ο Σπυρίδης Σ., που έγινε αποδέκτης της μπάλας, μετά από απόκρουση του Γιαρμά σε σουτ του Γόγολου, πέτυχε με πλασέ, μέσα από την μικρή περιοχή, το γκολ της τιμής, για τους φιλοξενούμενους.


Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Κατή Αθαν. και των βοηθών του κ.κ. Δράγου Σωτ. και Δούμτση Παύλ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Φλώρινας. 

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Γιαρμάς, Φυτανίδης, Μελισσανίδης, Νέδος, Σίμος, Λαδάς, Χασάι, Μηλιάτης, Λίτσκας (62΄Αντωνιάδης), Πετρίδης (52΄Μαντζάνας), Τσόπρας (75΄Νίνος)

ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ: Σπυρίδης Νικ., Λιόντος, Βαγγέλης, Τσότος, Τσουμέτης,  Αθανασίου, Κουτλόγλου, Χαρίσης (71΄Σπυρίδης Σ.),  Νικολάου (85΄Κυρίτσης), Γόγολος, Πανταζής (55΄Λάμπρου Δ.)