ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Με το ένα πόδι στην Γ΄Εθνική βρίσκεται, πλέον, η Καστοριά, αφού επιβλήθηκε του Μ. Αλέξανδρου Καλλιθέας, στο ντέρμπι των πρωτοπόρων, με 1-0 και αύξησε την διαφορά της, από τη 2η θέση στους πέντε (5) βαθμούς. Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Πετρίδης, που αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων μεταγραφή-χρυσάφι.


Φωτογραφίες - Βίντεο: Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ


Η Καστοριά είχε την υπεροχή, καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αν και δεν έπιασε την απόδοση, των προηγούμενων εμφανίσεων της.  Κάποιοι από τους παίκτες της, προφανώς και λόγω του μεγάλου άγχους, δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, το παιχνίδι να είναι, ποιοτικά, μέτριο. Σε αυτό συνετέλεσε σε μέγιστο βαθμό και η φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία ήταν απογοητευτική και δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία.




Η Καστοριά μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και στο 25΄ο Σίσκος εξουδετέρωσε το καλό σουτ του Μαντζάνα. Στο 40΄ο Damzi, δεχόμενος την πάσα του Astrauskas, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά προτίμησε το δυνατό σουτ, από το πλασέ, με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ.  



Στην επανάληψη η Καστοριά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη κατάσταση, στην εστία του Σίσκου. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ροκανίσουν το χρόνο, με την προοπτική κάποιας αντεπίθεσης, που θα έφερνε την Καστοριά σε πολύ δυσχερή θέση. Όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να φτάσουν στο γκολ και να κατακτήσουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης, που τους φέρνουν πιο κοντά στην άνοδο στην Γ΄Εθνική. Ήταν το 86΄, όταν ο Rapo έκανε σέντρα από τα αριστερά, ο Τσίπη έκανε προσποίηση και άφησε τη μπάλα, για τον Πετρίδη, που με πλασέ την έστειλε να "αναπαυθεί" στα δίχτυα του Σίσκου. Το τι έγινε στις κερκίδες του γηπέδου της Καστοριάς δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, από τους πανηγυρισμούς των φίλων των γηπεδούχων. Το τελικό σφύριγμα του κ. Φωτιάδη, βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα, μια και αυτή τους η νίκη, εξασφαλίζει, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, την άνοδο της Καστοριάς, στην Γ΄Εθνική.



Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Φωτιάδη Φ. και των βοηθών του κ.κ. Κεντζιόπουλου Σ. και Πρεσπάρη Γρηγ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Χασάι, Νίνος, Αντωνιάδης Κων., Petrov, Λαδάς (73΄Τράντας), Damzi, Μηλιάτης, Πετρίδης, Astrauskas (83΄Τσίπη), Μαντζάνας (62΄Rapo)

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Σίσκος, Βακόπουλος, Τάσιος, Μήνος, Ιωσηφίδης, Γκέγκας, Σίμου (83΄Στεργίου), Ευαγγέλου, Αντωνιάδης Ουιλ., Παπαδόπουλος (90΄Ξεφτέρης), Τσαμτσάκης