ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Ένα ακόμη βήμα έκανε η Καστοριά, για την άνοδο της στην Γ΄Εθνική, αφού πέρασε και από την Μεσοποταμία, κερδίζοντας την τοπική Αστραπή, με σκορ 1-3.


Φωτογραφίες-Βίντεο: Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ





Ένα ακόμη βήμα έκανε η Καστοριά, για την άνοδο της στην Γ΄Εθνική, αφού πέρασε και το εμπόδιο της Αστραπής, κερδίζοντας την, μέσα στη Μεσοποταμία, με σκορ 1-3.








Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο α΄ημίχρονο οι παίκτες της Καστοριάς επιδόθηκαν, ως επί το πλείστον, σε ατομικές ενέργειες, κάνοντας "τα εύκολα, δύσκολα". Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να έχουν μιά ελαφρά υπεροχή, χωρίς, όμως, να μπορέσουν να δημιουργήσουν κάποια επικίνδυνη κατάσταση, μπροστά στην εστία του Κοσμίδη. 







Στην επανάληψη όμως, το σκηνικό άλλαξε άρδην. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τη μπάλα κάτω, οι παίκτες της Καστοριάς άρχισαν, επιτέλους, να συνεργάζονται και πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου της επανάληψης, κατόρθωσαν να πετύχουν δύο γκολ και στην ουσία να "καθαρίσουν" το παιχνίδι. Συγκεκριμένα ήταν το 49΄, όταν ο Μαντζάνας έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Κοσμίδης δεν μπόρεσε να αποκρούσει, η μπάλα πήγε στον Πετρίδη, που, από κοντά, με πλασέ έκανε το 0-1. Η Καστοριά συνέχισε να πιέζει και τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχε ένα δεύτερο γκολ. Ήταν το 53΄, όταν ο Νίνος έκανε επέλαση από τα αριστερά και ανατράπηκε από δύο αμυντικούς των γηπεδούχων. Το πέναλτι, που δόθηκε, εκτέλεσε εύστοχα ο Damzi, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του (0-2). Κι ενώ η Καστοριά συνέχισε να πιέζει, οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να μειώσουν στο 58΄, με τον Tarreli, ο οποίος, αφού εκμεταλλεύτηκε μία σύγχυση στην άμυνα της Καστοριάς, με σουτ έκανε το 1-2. 









Σε εκείνο το χρονικό σημείο, οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι θετικό από το παιχνίδι. Όμως οι παίκτες της Καστοριάς, με την απόδοση τους, όχι μόνο δεν τους επέτρεψαν να μετουσιώσουν τις σκέψεις τους σε πράξεις, αλλά κατάφεραν να πετύχουν κι ένα τρίτο τέρμα και να εδραιώσουν τη νίκη τους. Στο 74΄, λοιπόν, ο Damzi έκοψε, στο χώρο του κέντρου, μία προσπάθεια των παικτών της Αστραπής και ξεχύθηκε προς την εστία των γηπεδούχων. Την κατάλληλη στιγμή πάσαρε τη μπάλα στην άλλη μεριά που βρισκόταν ο Rapo, ο οποίος  πέρασε και τον Κοσμίδη και με σουτ έκανε το 1-3, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού. 




Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Στυλιάδη Δημ. και των βοηθών του κ.κ. Κοτεκίδη Ιωαν. και Χατζή Κων., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Κοσμίδης, Τσακλίδης, Καρανάσιος Σ. (46΄Παπαθωμάς), Καραμανίδης Γ., Παλαιοδήμος, Παπουτσίδης, Καρανάσιος Α., Νικολόπουλος Φωτ. (75΄Κοτανίδης), Κουσίδης (65΄Καραμανίδης Λ.), Tarreli, Ζήσης.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Χασάι, Νίνος, Νέδος, Rapo (75΄Σίμος), Λαδάς, Damzi, Μηλιάτης, Αντωνιάδης, Πετρίδης (85΄Τσόπρας), Μαντζάνας (73΄Τσίπη)