ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

"Πεντάρες" έφερε η Καστοριά στον αγώνα της με τον Ηρακλή Πολυκάρπης, τον οποίο νίκησε στο γήπεδο της, με σκορ 5-1.






Πεντάρες έφερε η Καστοριά στον αγώνα της με τον Ηρακλή Πολυκάρπης, τον οποίο νίκησε στο γήπεδο της, με σκορ 5-1. Το σκορ αυτό αποτελεί καρμπόν αυτού του α΄γύρου, με το οποίο είχε επιβληθεί η Καστοριά, μέσα στην Πολυκάρπη. 

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τις δύο ομάδες να διεκδικούν ισάξια τη νίκη. Η Καστοριά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποιο σοβαρό κίνδυνο για την εστία των φιλοξενούμενων, εκτός απο το 9΄. Ήταν εκείνο το λεπτό, όταν το έξοχο φαλτσαριστό σουτ του Μηλιάτη, έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Παπαϊωάννου, ανοίγοντας το σκορ (1-0). Προηγήθηκε πάσα του Νίνου, προς τον σκόρερ. 

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, με την Καστοριά να γίνεται ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Στο 47΄ο Μαντζάνας, από θέση τετ α τετ, με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Καστοριάς (2-0), πετυχαίνοντας το 100ο γκολ της ομάδας του, στο φετινό πρωτάθλημα. Το γκολ αυτό του Μαντζάνα, ισοφάρισε, σε πρώτη φάση, το ρεκόρ της Καστοριάς, που είχε πετύχει την περίοδο 2012-2013. Στο 64΄ο Αμπαρτζής, με συρτό σουτ, αρκετά μέτρα, έξω από την περιοχή, μείωσε σε 2-1. Όμως, πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων και πριν ξεκινήσουν να κάνουν σκέψεις για να πάρουν κάτι θετικό απο το παιχνίδι, ήλθε ένα δίλεπτο (65΄-66΄), όπου η "ζυγαριά" γύρισε, καθαρά, υπέρ των γηπεδούχων. Στο 65΄, λοιπόν, ο Rapo έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Αντωνιάδης, μέσα στην περιοχή, έγινε κάτοχος της μπάλας, απέφυγε έναν αντίπαλο και άφησε τη μπάλα στον Πετρίδη, που ήταν δίπλα του και ο οποίος, από το ύψος του πέναλτι, έκανε, με πλασέ, το 3-1, σημειώνοντας το 101ο γκολ της Καστοριάς για την φετινή περίοδο, καταρρίπτοντας, ταυτόχρονα το ρεκόρ της περιόδου 2011-2012. Στο 66΄ο Rapo έκανε, εκ νέου, έξοχη σέντρα, από τα δεξιά και ο Πετρίδης, πάλι, με γυριστή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό "Γ" του Παπαϊωάννου, κάνοντας το 4-1. Στο 89΄ο Αντωνιάδης τροφοδότησε τον Μαντζάνα, ο οποίος πασαρε με τη μία στον Damzi, ο ο ποίος μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ, από αριστερά, διαμόρφωσε το τελικό 5-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το γκολ του Damzi είναι το 18ο του γκολ, στο φετινό πρωτάθλημα και έπιασε τον Astrauskas στην πρώτη θέση των σκόρερ των "γουναράδων".

Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Ντούκα Α. και των βοηθών του κ.κ. Ρόντση Κυρ. και Αρμένη Ευάγ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις: 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Χασάι, Νίνος (53΄Σίμος), Νέδος (80΄Μελισσανίδης), Αντωνιάδης, Λαδάς, Damzi, Μηλιάτης, Rapo, Πετρίδης (67΄Τσόπρας), Μαντζάνας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ: Παπαϊωάννου (71΄Αθανασίου Α.), Τσιμόπουλος, Ρέντας, Τερέζιου Π., Γκόνος, Μπούρκας Γ. (64΄Ιωάννου), Μήλιος, Αμπαρτζής, Νικολόπουλος, Παπαθανασίου Β., Μόσχος (64΄Αθανασίου Δ.)